Kabel- og ledningsarbejde

Jordraket til etablering af stikledninger, samt alt i kabel, lednings- og gravearbejde

Jordraket er en meget anvendt metode til etablering af stikledninger for gas, vand og el. Jordraketten er et trykluftdrevet hammerhoved, der vibrerer sig igennem jorden. Hammeren kan trække f.eks. kunde rør el foringrør efter sig. Det er også muligt at lade hammeren køre frem og så trække hammeren tilbage med en ledning efter sig. Hammerhovedet kan altså omstilles til at gå i begge retninger.

Sådanne jordraketter findes i dag i mange forskellige fabrikater og i alle relevante dimensioner. Udformningen af jordraketten og den forreste spids kan være meget forskellig fra fabrikat til fabrikat – og afhængig af, hvilken jordart jordraketten er beregnet til.

Metoden er velegnet både i ler, sand og grus, men ikke i bløde jordarter, hvor hammerens vægt ofte betyder, at den synker ned og kommer ud af kurs.

Nøjagtigheden, hvormed den rammer slutpunktet, er typisk 1 % af ledningslængden.

Uanset hvad du søger ekspertise til, så er vi hos Sand Belægning overbeviste om, at vi kan finde den bedste løsning til en fair pris.

Vi er specialister i al kabel, lednings- og gravearbejde, og vil altid finde den bedste løsning til jeres projekt.

Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt, hvis du ønsker dette. For at få et tilbud på dit kommende projekt, skal du endelig kontakte os.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 25 29 04 33 eller kontakt os direkte her: