Brolægning

Hjælp til brolægning

Mangler du en dygtig brolægger? Vi er eksperter på området, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med brolægning i Hemmet og resten af Syddanmark. Kontakt Sand Belægning, og lad os stå for arbejdet.

Mangler du en dygtig brolægger? Vi er eksperter på området, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at lægge dine nye fliser eller sten. Fliselægning kræver erfaring, de rette værktøjer og stor præcision, hvis resultatet skal blive ordentligt. Derfor anbefaler vi, at du lader professionelle varetage opgaven for dig.

Sand Belægning udfører både små og store opgaver inden for brolægning i Hemmet og resten af Syddanmark. Vi rådgiver og vejleder gerne om valg af materialer, farvevalg, mønstre og formål med din belægning, så du får det bedst mulige resultat. 

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med brolægning, eller vil du høre mere om nogle af vores andre ydelser ydelser, såsom fliselægning eller hjælp til havearbejde, er du velkommen til at tage kontakt til os. 

Sand Belægning er et multiservice firma, der hjælper med alt fra tømrerarbejde til brolægning - og alt derimellem. Skal du have hjælp til opbygning af støttemur, en ny terrasse eller hjælp fra en havemand til privat have, så kontakt os

Ydelser

Professionelle og seriøse fagfolk der kan hjælpe med lidt af hvert

Uanset hvilken belægning du søger hjælp til, så er vi overbeviste om, at vi kan finde den bedste løsning på dine projekter. Vi tilbyder brolægning til fornuftige priser, og vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud på dine projekter, hvis du ønsker dette.

Vi har adresse i Tarm, men tilbyder bl.a. brolægning i Hemmet, Esbjerg, Kolding og Vejle – og også gerne hjem til dig.

Kontakt os i dag, og hør mere.