Brolægning

Mangler du en dygtig brolægger?

Vi er eksperter på området, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med brolægning i Hemmet og resten af Syddanmark. Kontakt Sand Belægning, og lad os stå for arbejdet.

Mangler du en dygtig brolægger? Vi er eksperter på området, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at lægge dine nye fliser eller sten. Fliselægning kræver erfaring, de rette værktøjer og stor præcision, hvis resultatet skal blive ordentligt. Derfor anbefaler vi, at du lader professionelle varetage opgaven for dig.

Sand Belægning udfører både små og store opgaver inden for brolægning i Hemmet og resten af Syddanmark. Vi rådgiver og vejleder gerne om valg af materialer, farvevalg, mønstre og formål med din belægning, så du får det bedst mulige resultat.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med brolægning, eller vil du høre mere om nogle af vores andre ydelser ydelser, såsom fliselægning eller hjælp til havearbejde, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi tilbyder:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Belægning med brosten og kantsten
  • Belægning af ny terrasse
  • Belægning af opholdsareal
  • Trapper
  • Stier
  • Opbygning af støttemur

Uanset hvilken belægning du søger hjælp til, så er vi overbeviste om, at vi kan finde den bedste løsning på dine projekter. Vi tilbyder brolægning til fornuftige priser, og vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud på dine projekter, hvis du ønsker dette.

Vi har adresse i Tarm, men tilbyder bl.a. brolægning i Hemmet, Esbjerg, Kolding og Vejle – og også gerne hjem til dig.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 25 29 04 33 eller kontakt os direkte her: