Erhverv

Underentreprenør til specialopgaver og gravearbejde til erhvervskunder

Hos Sand Belægning er jeg specialist i kabel- og ledningsarbejde af højeste kvalitet. Vi udfører specialopgaver og traditionelt gravearbejde for mindre, mellemstore og store erhvervskunder.

I mere end 15 år har jeg udviklet min ekspertise og forfinet mit håndværk, og jeg er derfor en moderne virksomhed, der bygger på knowhow og ekspertise inden for vores område. Det har både været el, fiber, antenne, vand og fjernvarme. Vi arbejder hver dag med at etablere eller fornye den underjordiske infrastruktur. Når du vælger os til at udføre din opgave som underentreprenør, så vælger du erfaring og individuelle løsninger. Vi kører som hovedregel som underentreprenør for større virksomheder, for eksempel Nordkabel.

Vores ydelser bliver tilbudt til fornuftige priser, og vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt, hvis du ønsker dette. For at få et tilbud på dit kommende projekt, skal du endelig kontakte os.

Uanset hvad du søger hjælp til, så er vi hos Sand Belægning overbeviste om, at vi kan finde en løsning på opgaverne.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 25 29 04 33 eller kontakt os direkte her: