Multiservice firma

Multiservice firma med speciale i alt slags håndværk

Sand Belægning er et multiservice firma, hvilket vil sige, at vi tilbyder hjælp inden for alt håndværk. Vi kan derfor håndtere alle aspekter af dit byggeprojekt. Kontakt Sand Belægning og lad os stå for arbejdet.

Sand Belægning er et multiservice firma, hvilket vil sige, at vi tilbyder hjælp inden for alt håndværk. Vi har gennem de seneste 20 år specialiseret os inden for fagområder som fliselægning, hjælp til havearbejde og brolægning. Vi kan derfor håndtere alle aspekter af dit byggeprojekt, hvilket gør os til den foretrukne håndværker.

Vi tilbyder alle ydelser til fornuftige priser, og vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud på dine projekter, hvis du ønsker dette. Vi har adresse i Tarm, men tilbyder blandt andet også multiservice i Hemmet, Esbjerg, Kolding og Vejle – og også gerne hjem til dig.

Skulle du have spørgsmål til Sand Belægning som multiservice firma eller andre af vores ydelser, er du velkommen til at tage kontakt til os. 

Sand Belægning er et multiservice firma, der hjælper med alt fra tømrerarbejde til brolægning - og alt derimellem. Skal du have hjælp til opbygning af støttemur, en ny terrasse eller hjælp fra en havemand til privat have, så kontakt os

Ydelser

Professionelle og seriøse fagfolk der kan hjælpe med lidt af hvert