Haveservice

Skal du have hjælp til havearbejde?

Trænger haven til en kærlig hånd, og mangler du en kompetente havemand til privat have, der kan hjælpe med at udføre dine ønsker, så kontakt Sand Belægning og lad os stå for arbejdet.

I en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til haven. Sand Belægning er et multiservice firma, som bl.a. tilbyder havehjælp, så du blot skal nyde din have, fremfor at yde. Vi tilbyder havemand til privat have, men også til erhverv, grundejerforeninger og institutioner. Vi har adresse i Tarm, men tilbyder bl.a. haveservice i Kolding, Hemmet, Esbjerg og Vejle – og også gerne hjem til dig.

Vi stiller op med kompetente fagmænd til at udføre dit havearbejde. Vi har mere end 20 års erfaring bag os, og vi er derfor i stand til at imødekomme de ønsker og ideer, du måtte have til din have. Vi yder flotte resultater hver eneste gang, og vi garanterer dig, at du bliver glad for resultatet.

Uanset hvad du søger hjælp til, så er vi hos Sand Belægning overbeviste om, at vi kan finde en løsning på opgaverne. Vi tilbyder havearbejde til fornuftige priser, og vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud på dine haveprojekter, hvis du ønsker dette.

Skulle du have spørgsmål til Sand Belægning, og hvordan vi kan hjælpe med haveservice i Kolding eller andre steder i landet, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan også læse mere om vores andre ydelser indenfor fx fliselægning, brolægning og som multiservice firma

Sand Belægning er et multiservice firma, der hjælper med alt fra tømrerarbejde til brolægning - og alt derimellem. Skal du have hjælp til opbygning af støttemur, en ny terrasse eller hjælp fra en havemand til privat have, så kontakt os

Ydelser

Professionelle og seriøse fagfolk der kan hjælpe med lidt af hvert